Η εταιρία Γεωπονική Δράμας από το 1998 με την Μαρία Καραμιχαηλίδου να ανοίγει το πρώτο κατάστημα της στην 19ης Μαΐου στη Δράμα, προσφέρει στον Έλληνα παραγωγό προϊόντα υψηλής αξίας. Κύριο αντικείμενο της είναι η εμπορία προϊόντων Θρέψης & Σπόρων για τις καλλιέργειες σας, γεωργικές ή κηπευτικές. Λίγους μήνες αργότερα ανοίγει και το δεύτερο κατάστημα στον Καλό Αγρό ο Χαρίτων Καραμιχαηλίδης. Το 2016 ανοίγει το υποκατάστημα της Προσοτσάνης και η αποθήκη 1100 τ.μ. με σύγχρονη ηλεκτρονική γεφυροπλάστιγγα σε ιδιόκτητο χώρο με σκοπό τη συγκομιδή και διαμετακόμιση αγροτικών προϊόντων.

Η συνεργασία μας με κορυφαίες εταιρίες του εξωτερικού μας δίνει την δυνατότητα επιλογής των καλύτερων προϊόντων της αγοράς και μας επιτρέπει την επιλογή του καλύτερου και πιο αξιόπιστου υλικού. Η προσήλωση μας στις νέες τεχνολογίες, μας επιτρέπει την παραγωγή υγιών φυτών άριστης ποιότητας.

 

 

Η επιχείρηση απασχολεί 12 άτομα, και διαθέτει μηχανοκίνητο εξοπλισμό που αποτελείται από 3 ανυψωτικά μηχανήματα, 2 φορτωτές, 1 επικαθούμενο φορτηγό, 1 συρόμενο, 1 φορτηγό γερανό και 3 Ι.Χ. φορτηγάκια. Από το 2014 η επιχείρηση ξεκίνησε ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων με εισαγωγές από την Ευρώπη προϊόντων ρουχισμού εργασίας, μέσων ατομικής προστασίας (γάντια, μάσκες ψεκασμού), ψεκαστήρων και εργαλείων κήπου.