Η εταιρία Γεωπονική Δράμας στην προσπάθεια βελτίωσης της ευκολίας και εμπειρίας του πελάτη σας προσφέρει ευέλικτους τρόπους πληρωμής από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.geoponikidramas.gr. Δεν έχετε πιστωτική κάρτα; Κανένα πρόβλημα, η εταιρία Γεωπονική Δράμας σας προσφέρει και άλλους πρακτικούς τρόπους πληρωμής όπως: (Αντικαταβολή, Κατάθεση σε τράπεζα, Πληρωμή στις αποθήκες, Paypal).

1. Πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής

Πληρώστε την courier με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα και για δυσπρόσιτες περιοχές. Το κόστος της ανέρχεται στα 1.5€ χωρίς ΦΠΑ.

2. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στην τράπεζα που συνεργαζόμαστε, απλά δίνοντας τον αριθμό παραγγελίας (order number) και το ονοματεπώνυμο που έχει καταχωρηθεί με την παραγγελία σας,

με κατάθεση στην Εθνική τράπεζα : 33720022210 (ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΑΡΑΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ) & ΙΒΑΝ: GR54 0110 3370 0000 3370 0978 373

3. Πληρωμή στο κατάστημα.

Σε περίπτωση που επιλέξετε "Παραλαβή από το κατάστημα" συγκεντρώνουμε τα προϊόντα και σας ενημερώνουμε για την παραλαβή τους από το χώρο μας. Η πληρωμή ολοκληρώνεται κατά την παραλαβή.